OBS: Fredag er vi stengt pga. flytting!
Vi er tilbake 2. januar. Godt nyttår!

Høst fruktene av en tydelig kommunikasjon

En firmaprofil, logotype, merke eller produktnavn skal gjenspeile et selskap på en visuell måte. Det er derfor viktig å ha en bevisst holdning til hvordan selskapet presenterer seg.
Form, farger, typografi og grafiske elementer er sammen med verbal kommunikasjon med å skape identitet. Det er ikke uten grunn merkevarebygging kalles identitetsskapende.
Vår filosofi er at grafisk design er et viktig virkemiddel, som i tillegg til å signalisere hvem man er også kan gi et tydelig konkurransefortrinn.

Helhetlig profil skapt med visuelle kjennetegn

Vi opplever ofte at oppdragsgiver har god kunnskap om markedet, konkurrenter og selvfølgelig sitt eget produkt. Det de trenger hjelp til er å skape en identitet, spisse kommunikasjonen og valg av aktiviteter. Det er der vår fagkunnskap kommer inn. Vår jobb blir da å skape et visuellt uttrykk som signaliserer og forsterker ønsket inntrykk. Finne den røde tråden som skal være synlig i alle elementer. Utvikle en visuell enhetlig plattform som over tid bygger profil.

Vi liker korte prossesser fra ide til gjennomføring. De aller beste løsningene kommer i et fruktbart samarbeid, der vi jobber tett sammen med oppdragsgiver. Et åpent og ærlig samarbeid, hvor man får ut det beste ut av all kompetanse og erfaring.

913 70 887

post@stengraff.no

Sønsterudv. 2A, 1410 Kolbotn